Központ: 4026 Debrecen, Péterfia u. 4. I/106.

Telephely: 4211 Ebes, Vedres dűlő 2.

Központ: +36-52-414-375

Telephely: +36-52-419-950

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bemutatkozás

Az AGROTEX KFT. közel 30 eredményes gazdasági évet tudhat maga mögött, az éves árbevétel az elmúlt években átlagosan 4 milliárd forint volt.

Cégünk fő tevékenysége műanyagipari (polietilén és polipropilén) termékek: bálakötöző zsinegek, zsákok és konténerek gyártása és forgalmazása. Emellett növénytermesztéssel és értékesítésükkel, valamint gabonafélék szárításával és tárolásával foglalkozunk.

Üzleti kapcsolataink kiterjedtek, az ország egész területén megtalálhatóak kereskedelmi partnereink, akik közül legjelentősebbek a termelési rendszerek, mint a legnagyobb mezőgazdasági forgalmazók, de partnercégeink között tudhatunk számos agráripari közepes- és kisvállalkozást is. Külföldön is egyre szélesedik vevőkörünk, bizonyítva, hogy cégünk a szigorú európai minőségi előírásoknak is képes megfelelni.

Az Agrotex Kft. vezetőségének minőségpolitikája a hosszú távú fejlődés fenntartása érdekében a vevői elvárások magas színvonalú kielégítése, valamint a gyártás kiemelkedő minőségi színvonalának folyamatossága. Az erősödő piaci verseny a termelés hatékonyságának folyamatos növelését és az üzleti partnerekkel való színvonalas kapcsolattartást kívánja meg.

Fontos folyamatos célkitűzésünk a teljes körű vevői elégedettség kivívása, mely az AGROTEX Kft. széles körben ismert jó hírnevét és az üzletfelek bizalmának elnyerését eredményezi!

Reméljük, hogy hamarosan Önt is partnereink között üdvözölhetjük!

 

Kérdése van? Segítünk!

Keressen minket bizalommal!